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filed using the Commission’s Electronic 
Comment Filing System (ECFS) or by 
filing paper copies. See Electronic Filing 
of Documents in Rulemaking 
Proceedings, 63 FR 24121, May 1, 1998. 
Comments filed through the ECFS can 
be sent as an electronic file via the 
Internet to http://www.fcc.gov/e-file/
ecfs.html. Generally, only one copy of 
an electronic submission must be filed. 
In completing the transmittal screen, 
commenters should include their full 
name, U.S. Postal Service mailing 
address, and the applicable docket or 
rulemaking number. Parties may also 
submit an electronic comment by 
Internet e-mail. To get filing instructions 
for e-mail comments, commenters 
should send e-mail to ecfs@fcc.gov, and 
should include the following words in 
the body of the message, ‘‘get form 
<your e-mail address>.’’ A sample form 
and directions will be sent in reply. 

Parties who choose to file by paper 
must send an original and four (4) 
copies of each filing. Filings can be sent 
by hand or messenger delivery, by 
electronic media, by commercial 
overnight courier, or by first-class or 
overnight U.S. Postal Service mail 
(although we continue to experience 
delays in receiving U.S. Postal Service 
mail). The Commission’s contractor, 
Natek, Inc., will receive hand-delivered 
or messenger-delivered paper filings or 
electronic media for the Commission’s 
Secretary at 236 Massachusetts Avenue, 
NE., Suite 110, Washington, DC 20002. 
The filing hours at this location are 8 
a.m. to 7 p.m. All hand deliveries must 
be held together with rubber bands or 
fasteners. Any envelopes must be 
disposed of before entering the building. 
Commercial and electronic media sent 
by overnight mail (other than U.S. 
Postal Service Express Mail and Priority 
Mail) must be sent to 9300 East 
Hampton Drive, Capitol Heights, MD 
20743. U.S. Postal Service first-class 
mail, Express Mail, and Priority Mail 
should be addressed to 445 12th Street, 
SW., Washington, DC 20554. All filings 
must be addressed to the Commission’s 
Secretary, Marlene H. Dortch, Office of 
the Secretary, Federal Communications 
Commission, 445 12th Street, SW., 
Room TW–B204, Washington, DC 
20554. 

This proceeding shall be treated as a 
‘‘permit but disclose’’ proceeding in 
accordance with the Commission’s ex 
parte rules, 47 CFR 1.1200. Persons 
making oral ex parte presentations are 
reminded that memoranda summarizing 
the presentations must contain 
summaries of the substances of the 
presentations and not merely a listing of 
the subjects discussed. More than a one 
or two sentence description of the views 

and arguments presented is generally 
required. See 47 CFR 1.1206(b). Other 
rules pertaining to oral and written ex 
parte presentations in permit-but-
disclosed proceedings are set forth in 
section 1.1206(b) of the Commission’s 
rules, 47 CFR 1.1206(b). 

The full text of this document and 
copies of any subsequently filed 
documents in this matter will be 
available for public inspection and 
copying during regular business hours 
at the FCC Reference Information 
Center, Portals II, 445 12th Street, SW., 
Room CY–A257, Washington, DC 20554, 
(202) 418–0270. This document may be 
purchased from the Commission’s 
duplicating contractor, Best Copy and 
Printing (BCPI), Inc., Portals II, 445 12th 
Street, SW., Room CY–B402, 
Washington, DC 20554. Customers may 
contact BCPI, Inc. at their Web site: 
http://www.bcpiweb.com or by calling 
1–800–378–3160. To request materials 
in accessible formats for people with 
disabilities (Braille, large print, 
electronic files, audio format) send an e-
mail to fcc504@fcc.gov or call the 
Consumer & Governmental Affairs 
Bureau at (202) 418–0530 (voice) or 
(202) 418–0432 (TTY). This document 
can also be downloaded in Word or 
Portable Document Format (PDF) at 
http://www.fcc.gov/cgb/policy. 

Synopsis 
On February 1, 2005, TSA Stores, Inc. 

(TSA) filed a Petition for Declaratory 
Ruling asking the Commission to 
preempt a provision of the Florida 
Statutes as applied to interstate 
telephone calls. Specifically, TSA 
requests that the Commission preempt 
section 501.059 of the Florida Statutes 
as applied to interstate telephone calls 
made to residential lines using a 
prerecorded voice, where the call is 
made to a person with whom the caller 
has an established business 
relationship. TSA indicates that section 
501.059 of the Florida Statutes makes it 
unlawful for a telephone solicitor to 
make a telephone sales call to a Florida 
resident if such call involves an 
automated system for the selection or 
dialing of telephone numbers or the 
playing of a recorded message when a 
connection is completed to a called 
number. TSA asserts that section 
501.059, to the extent that it restricts or 
prohibits the use of prerecorded 
messages to persons with whom the 
caller has an established business 
relationship, is inconsistent with the 
Commission’s rules, when applied to 
interstate calls. TSA indicates that this 
provision conflicts with section 
64.1200(a)(2) of the Commission’s rules, 
47 CFR 64.1200(a)(2), which, according 

to TSA, permits the use of an artificial 
or prerecorded voice to deliver a 
message without the express prior 
consent of the called party if the call is 
made to a person with whom the caller 
has an established business 
relationship. Accordingly, TSA requests 
that the Commission issue a declaration 
preempting section 501.059(7)(a) of the 
Florida Statutes.
Federal Communications Commission. 
Jay Keithley, 
Deputy Bureau Chief, Consumer & 
Governmental Affairs Bureau.
[FR Doc. 05–3931 Filed 2–28–05; 8:45 am] 
BILLING CODE 6712–01–P

FEDERAL COMMUNICATIONS 
COMMISSION 

47 CFR Part 73

[MM Docket No. 00–167; FCC 04–221] 

Broadcast Services; Children’s 
Television; Cable Operators

AGENCY: Federal Communications 
Commission.
ACTION: Correcting amendments.

SUMMARY: This document contains a 
correction to the final regulation (FR 
Doc. 04–28173) which was published in 
the Federal Register of Monday, January 
3, 2005 (70 FR 25). The regulation 
section 73.673 relates to the obligation 
of television broadcasters to protect and 
serve children in their audience.
DATES: This rule became effective on 
February 1, 2005.
FOR FURTHER INFORMATION CONTACT: Kim 
Matthews, Media Bureau, (202) 418–
2120.

SUPPLEMENTARY INFORMATION: The final 
regulation that is subject of this 
correction amended section 73.673 by 
inadvertently removing and reserving 
paragraph (b). This correction revises 
the amendment published on January 3, 
2005. 

As published, the final regulations 
contain errors which may prove to be 
misleading and need to be clarified.

List of Subjects in 47 CFR Part 73

Television.

� Accordingly, 47 CFR part 73 is 
corrected by making the following 
correcting amendment:

PART 73—RADIO BROADCAST 
SERVICES

� 1. The authority citation for part 73 
continues to read as follows:

Authority: 47 U.S.C. 154, 303, 334, and 
336.
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� 2. Revise § 73.673 to read as follows:

§ 73.673 Public information initiatives 
regarding educational and informational 
programming for children. 

Each commercial television broadcast 
station licensee shall provide 
information identifying programming 
specifically designed to educate and 
inform children to publishers of 
program guides. Such information shall 
include an indication of the age group 
for which the program is intended.
Federal Communications Commission. 
Marlene H. Dortch, 
Secretary.
[FR Doc. 05–3932 Filed 2–28–05; 8:45 am] 
BILLING CODE 6712–01–P

DEPARTMENT OF HOMELAND 
SECURITY 

Transportation Security Administration 

49 CFR Part 1540 

RIN 1652–ZA04 

Prohibited Items

AGENCY: Transportation Security 
Administration (TSA), DHS.
ACTION: Interpretive rule.

SUMMARY: This document amends the 
Transportation Security 
Administration’s (TSA) interpretive rule 
that provides guidance to the public on 
the types of property that TSA considers 
weapons, explosives, and incendiaries 
prohibited in airport sterile areas, in the 
cabin of aircraft, or in passengers’ 
checked baggage. This document adds 
all lighters to the list of prohibited 
items.
DATES: Effective Date: March 1, 2005.
FOR FURTHER INFORMATION CONTACT: 
Clint Fisher, TSA–9, Transportation 
Security Policy, Transportation Security 
Administration, 601 South 12th Street, 
Arlington, VA 22202–4220; telephone 
(571) 227–2621.
SUPPLEMENTARY INFORMATION: 

Availability of Documents 

Availability of Rulemaking Document 
You can get an electronic copy using 

the Internet by— 
(1) Searching the Department of 

Transportation’s (DOT’s) electronic 
Docket Management System (DMS) Web 
page (http://dms.dot.gov/search); 

(2) Accessing the Government 
Printing Office’s Web page at http://
www.gpoaccess.gov/fr/index.html; or 

(3) Visiting TSA’s Law and Policy 
Web page at http://www.tsa.dot.gov/
public/index.jsp. 

In addition, copies are available by 
writing or calling the individual in the 
FOR FURTHER INFORMATION CONTACT 
section, above. Make sure to identify the 
docket number of this rulemaking. 

Statutory and Regulatory Background 
TSA is an agency in the Department 

of Homeland Security (DHS), operating 
under the direction of the Assistant 
Secretary for Homeland Security 
(Transportation Security 
Administration). TSA is responsible for 
security in all modes of transportation, 
including aviation. See 49 U.S.C. 114(d). 
Under TSA’s regulation on acceptance 
and screening of individuals and 
accessible property, 49 CFR 1540.111, 
an individual (other than a law 
enforcement or other authorized 
individual)—
* * * may not have a weapon, explosive, or 
incendiary, on or about the individual’s 
person or accessible property— 

(1) When performance has begun of the 
inspection of the individual’s person or 
accessible property before entering a sterile 
area, or before boarding an aircraft for which 
screening is conducted under § 1544.201 or 
§ 1546.201 of this chapter; 

(2) When the individual is entering or in 
a sterile area; or 

(3) When the individual is attempting to 
board or onboard an aircraft for which 
screening is conducted under § 1544.201 or 
§ 1546.201 of this chapter.’’

On February 14, 2003, TSA published 
an interpretive rule that provided 
guidance to the public on the types of 
property TSA considers to be weapons, 
explosives, and incendiaries prohibited 
on an individual’s person or accessible 
property, items permitted on an 
individual’s person or accessible 
property, and items prohibited in 
checked baggage (68 FR 7444). On 
March 3, 2003, TSA subsequently 
published technical corrections to the 
interpretive rule at 68 FR 9902. 

On December 17, 2004, the President 
signed into law the Intelligence Reform 
and Terrorism Prevention Act of 2004 
(IRTPA) (Pub. L. 108–458). Section 4025 
of IRTPA requires TSA, no later than 60 
days after enactment, to add butane 
lighters to the prohibited items list and 
to make any other modifications that 
TSA considers appropriate. TSA has 
reviewed the prohibited items list and is 
now making a change to the list. This 
document amends TSA’s interpretive 
rule to reflect this change, which is 
discussed below. 

Prohibited Items List Change: All 
Lighters Prohibited 

Pursuant to the February 14, 2003 
interpretive rule, TSA limited the types 
and quantities of lighters that persons 
are permitted to bring on board the 

cabin of an aircraft to reflect limits in 
DOT’s regulations (see, e.g., 49 CFR 
175.10(a)(10)) and related 
interpretations governing the transport 
of hazardous materials on aircraft. 
Specifically, TSA allowed persons to 
board an aircraft with no more than two 
lighters per person, as long as the 
lighters were fueled with either 
liquefied gas (Bic- or Colibri-type) or 
absorbed liquid (Zippo-type). Under 
the DOT hazardous materials regulation 
all other types of lighters are prohibited 
in the aircraft cabin. See 49 CFR 
175.10(a)(10). Further, all lighters, 
including those fueled with liquefied 
gas or absorbed liquid, are prohibited 
from carriage in checked baggage. 

Most liquefied gas lighters, which in 
the past have been permitted in the 
aircraft cabin, are butane lighters. Thus, 
the effect of Section 4025 of IRTPA is 
to require the prohibition of most 
liquefied gas lighters from the cabin of 
an aircraft. In light of this change, TSA 
has reconsidered whether all lighters 
should be prohibited from the cabin of 
an aircraft. 

It is very difficult, and often 
impossible, for TSA security screeners 
to distinguish between lighters that are 
fueled with butane and lighters that are 
fueled by some other flammable gas or 
liquid. Consequently, TSA is modifying 
the prohibited items list to include all 
lighters, consistent with the provision in 
section 4025 that directs TSA to make 
other modifications to the prohibited 
items list that it deems appropriate. As 
a result, beginning on the effective date 
of this rule, TSA is prohibiting 
passengers from carrying any type of 
lighter on their person or in accessible 
property once screening has begun, 
when in airport sterile areas, or onboard 
an aircraft for which screening is 
conducted. In addition, lighters remain 
prohibited from carriage in passengers’ 
checked baggage under DOT’s 
hazardous materials regulation. 

Separately, TSA is considering adding 
all matches to the prohibited items list. 
Consistent with DOT’s regulation 
governing the transport of hazardous 
materials, TSA presently limits the type 
and quantity of matches passengers may 
bring on board an aircraft. Specifically, 
passengers now may carry up to four 
books of strike-on-cover matches on 
their person or in accessible property. 
Under the DOT regulation, all matches 
are prohibited from carriage in checked 
baggage. Before modifying the 
interpretive rule with respect to matches 
carried on one’s person or in accessible 
property, TSA will publish a notice in 
the Federal Register requesting public 
comment on such a change. If TSA 
determines that prohibiting the carriage 
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